Friday, April 30, 2010

No Ordinary Designer Bag!!!

Oppss! Awal April aritu ada wat entry edisi jumbo pasal "Shopaholic in me" yg panjang berjela2 tuh.. kunun dah insap, takmo sopping, nak tampal poket la, apa2 alasan poyo2 jer tulih.. tp tup2 tak sampai sebulan, saya beli bag lagi pulak daahhh!! :P

Sebabnya berkenan bila tgk ada sorg budak undergrad* bwk bag ni ke skool. terus bukak internet dan cari online, dan time2 tuh jugak beli!! muahahahaha teruknyer perangai, seb baik cik hasben approve bag nih!hehehehe
[*kalo budak undergrad mmpu pakai, semustinya saya seorang wanita yg bekerjaya kena beli jugak sebijik kan.. hehehe]




Its definitely not an ordinary designer bag!


Sebab sangat marbeles and yet cheapo!
well, what else is new?? hehehe



So nih pandangan depan bag nih:

Tadaaa!


and stylo dan sangat elegant!! :P
my first TB bag/item!


and more importantly, its a shoulder shopping bag!
puas hati!! ;-)



Ted Baker London. ;-)
org ckp sia2 duk london kalo tak beli TB.
so dah beli satu nih, cukuplar.. pasnih dah takmo beli TB lagi dah.
Dah, dah, dah! Tutup buku TB.










11 comments:

dxoul lacruz said...

wah, stylo dan elegant nyeeee. [ meminjam ayat penulis ]

kak ja, lama tak hang out bersamerrr...enche marwan pekabo?

mazura said...

amboi2...shopping handbag..cun tuh ada riben..i like!!hehe...ni brp riban syariza?*wink*

Wan said...

dxoul:
tenkiu! sila la beli sbg buah tngan kat adik/mak/gefren.. hehehe ;-) tu la kan, lama betol tak hang out sesama,xtvt asyik clash jer.. maklumler dgr2 org tuh tgh bizi ngan binatang tunggangan every wiken skang ni? :P

zura:
tenkiu..tenkiu.. malu nk ckp sbb murah jer nih,level budak undergrad jer pakai kat sini.. hehehe

Mamamarina said...

waaa cantiknyer... ye ke tutup buku??

mohdandmeriam said...

salam ja.cantik bag tu terutamanya ribbon tu nampak classy n elegant..

S.u.F.e.E said...

heheheh

hubby kite pon suka gila ngan TB
ai pun bcadang nak beli satu purse dia hehehe

zasssssss.... nak beli nak beli nak beli!!

Wan said...

mamamarina:
err.. Insya Allah! ;-)

mama:
thanks! ribbon tu mmg sweet kan?

sufee:
owh! purse?! me too! ada berkenan gak sebijik purse dia!!
and sila beli..beli..beli.. hehehe

LAILATUL AZLIN ABD LATIB @ LATIB said...

adakah ianya beg pvc?macam kat klcc smp ada 1 outlet yg jual beg pvc from harrods..anyhow adorable nya....wan..tertunggu2 cerita kot wan pg bjln ke Harrods..
(tumpang baca & tumpang happy jer..)x tbayang macammana rupa si Harrods tuh...

noreen said...

Wan!! beg tu cantik! simple jer...mahal x?

Wan said...

azlin: yup, PVC jer, tp sbb cun saya beli jugak..heheheharrods? dah lama tak pergi, last time pergi utk tea kat harrods-ada buat entry rasanya.. u kena godek2 blog ni cari..nnti kalo saya g lagi, sy wat entry.. ;)

noreen: yess! simple tp cantik kan! ;) murah jer bag ni.. nak ke? pm aku!

zailamohamad said...

comel!! comel!! kalu murah, nak kirimlah;)