Thursday, November 4, 2010

Madam Kwan's

Antara restoran febret saya di KL.. memang wajib pergi makan, koman2 sebulan sekali.. dan balik bebaru nih pon sudah termaktub dlm wishlist wajib singgah makan! sehari seblom flight balik, siap sumbat gak dlm my tight schedule pergi KLCC semata2 nak makan kat sini.. lepas makan2,singgah kinokuniya kejap dan terus balik umah! g klcc tak sopping pon, even window sopping pon tak, sbb rasa bosan, boleh? *bluekk! mengada2 betol!haha* :P

char kuey teow paling best kat mesia nih.. yummy!! niat di hati nak makan nasik bojari la, nasik ayam lar, nasik lemak lar.. tup2 bila smpai sana, yg nih jugak diorder! mmg takleh nak resist temptation makan CKT kat sini! hehehe


pastu lagi satu, nih dessert wajib order kitorg.. sago gula melaka! sedap giler! refreshing dan cukup lemak manis nya!

closed up skets.. yummy!!


sebab tak cukup ngan sago gula melaka kitorg order ABC lak! fair enough la kan, sbb kat london takde ABC yg betul2 best, so wajibla pekena abc spesel sblom berangkat balik! :P

dan skrgnih, drooling jer lar tgk gmbar2 nih semua.. kan ke best, kalo madam kwan's bukak cawangan kat london?! kat sini most restaurants cam so-so jer, susah nak cari yg betul2 authentic masakan malaysia!

7 comments:

miSs inTerpReted said...

rasa nak nanges tgk gambar CKT tu sebab memang tgh teringin sgt2. tsk tsk.

Anonymous said...

wan..reply my email.thanks;-)

nini

naza said...

suke tau promote foods!! aisshh!!

zarin said...

ya Allah! semua tu lah yang akan i order tiap kali pegi madam kwan...lagi satu i tambah banana fritters tu..huhu yummeh babe!
btw, u dah buat i kepingin nak mkn kat mdm kwan pulok doh..hahaha sib baik dekat kan! buleh pegi :D

kokoro said...

Salam,k wan.Itu mcm kuey teow jer.Setahu sy CKT ada kuah2.Tp mmg nampak sodap!!!

kokoro said...

Salam,k wan.Itu mcm kuey teow goreng jer.Setahu sy CKT ada kuah2.Tp mmg nampak sodap!!!

dxoul lacruz said...

alo kak wan. abc kat bonda cafe sedap jugek..hihihi