Tuesday, November 2, 2010

Halloween

Actually takdenyer nak celebrate halloween saya kan cheapskate sket hahaha, tp suka gak pusing2 mall tgk halloween deco + accessories.. cam meriah dan sporting jer mat2 saleh ni semua.. hehehe

gambar kat atas ni amik kat ASDA jer.. patung witch nih kalo lalu dekat dgn dia, dia akan pusing kepala dan bergerak2.. kalo tak aware, mmg boleh terkejut gak lar! hehehe

ni pulak kedai gift kat depan umah. sempena halloween diorg jual gak costumes halloween..

dan ada jual gak face masks. kalo murah, dah lama beli.. hehehe :P

okay, esok nak try my luck cari kot2 ada jual lagi.. biasanya waktu2 camni (lepas halloween celebration), diorg jual murah2 sbb nak perabis stok.. heheehe kalo ada, boleh hangkut balik mesia gak sebijik dua.. :D

on that day, even kat skool pon ada unsur2 halloween gak! siap guna stiker unsur2 mistik gitu kat roster board! heehhehe :P kitorg takde celebrate pon.. cuma ada la beli sumthing murahan utk kenang-kenangan halloween kat london ni.. hehehe

 mug! scary tak? hehehe cool kan? dan skrg mug ni dah jd mug febret!! :P

5 comments:

naza said...

betul skang the best time to beli halloween stuffs!! smlm sye lalu M&S dpt voice converter fr 7 pound jd 2 pound je..murah2!! hehe..
no more halloween for us in London but in Msia buat bday party blh kot!!

wan_syahira said...

wah! mug tue smart...comel2...tp nk gune mcm scary jerk...huhu

Oyis said...

air sirap ais ke tu kak wan? sedapnya, tp x sejuk ke?

mohdandmeriam said...

salam ja..rasa scary juga nak minum dalam bekas tengkorak tu..hehe..

zailamohamad said...

erk, ngerinya minum air darah;D