Sunday, November 21, 2010

Silicone baking mould

Review bergambar drp baker amatur: silicone baking mould

actually beli silicone mould ni dah lama, tp baru nak try test cuba guna.. mmg plan nak beli banyak2 silicone mould ni, cuma tatau ok ke tak.. sbb takut jugak shape dia lari/tak tahan panas.. tuh yg semalam paksa-rela buat kek, sbb nak test mould ni ok ke tak. kalo ok, boleh borong lagi, kalo tak ok, kirim salam je ler.. hehehe

 
tp lepas try guna, mmg puas hati! tak melekat lansung2!!
 
senang jer kek nih sliding kuar dr mould! mmg takyah lenser ngan mentega/flour pon.. nak basuh pon sonang. confirmla nak beli lagi mould ni! hahaha

dan inilah hasilnya.. kek pisang amatur! jadi la kan utk makan berdua.. hehehe :P



*sila abaikan rupa muka bumi kek ku yg menggerutu ituh!yg penting, rasanya sodap!hahaha*

4 comments:

mohdandmeriam said...

salam ja..ok juga kalau tak melekat,tak payah grease acuan tu..tapi dari segi kesihatannya macam mana..

ummi Eiz said...

nice2.. thx for the info.. nampak kat kedai aritu tapi tu la tak percaye bende ni bole gune untuk baking hehehe


nice blog here...kipidap!!

..nOWa.. said...

nampak sedap! :)

Wan said...

mama:
owh, bab tu tatau la pulak.. belum wat kajiselidik! ok la kot, dah ada kat market? hehehe

ummi eiz:
thanks for dropping by! so far berpuas hati lagi dgn silicone mould ni..tataula lepasni camne.. (baru guna sekali jer pon!) hehehe :P

nowa:
tuh yg badan bagai dipam-pam sejak dua menjak nih! hahaha :D