Sunday, October 31, 2010

Kenwood BM450

Tetiba harini baru perasan, yg saya tak pernah bg review/blog lagi pasal Kenwood breadmaker BM450 nih! bizi punya pasal, lepas bizi2 tu balik mesia, then terus terlupa lansung nk blog pasal nih! dulu duk bagi2 hint je, actually dah terbeli pon masa tuh! hehehe ni pon seb baik terjumpa draf lama kat dlm nih! beli bukan main dah lama, tp nih baru nak blog! hehehe :)

apa yg boleh saya katakan pasal breadmaker nih ialah, marvellously brilliant! memang puas hati sangat! :D

sebab terutama, cantik giler!! mmg sleek jer, compact dan tak macam typical breadmaker yg ada kat pasaran! dahla takde button2.. semua main touch panel jer tau!!! :P

 
dahla ada 20 program, pastu siap boleh pre-set dan save lagi 5 our own fave programmes!!

dapat la measuring cup/spoon dan jugak buku resepi!

best...best..best... i'm luvin' it!!! :))


the tough BM lady in action! :D 
actually dah try buat last time, buat sausage roll jer. tp lupa lak nak snap gambar, excited terus ngap masuk mulut! hihihihi
nnti esok nak p beli bread flour lagi, hubby dah request nak makan homemade warm bread! nnti saya tempek gambar rotinya, kalau berjaya jugak larr (maatiiii aku kalo tak menjadi!!)


hahahahaha

6 comments:

Aswani said...

confirm kena extend kitchen!hahaha

miSs inTerpReted said...

baru je masuk blog ni nak cari entry pasal BM..hahah..

yeay..thanks for the review. and also for your tips!

mohdandmeriam said...

salam ja..wow..canggih betul..terus bakar dalam tu ke..tak payah dalam oven..berbaloi beli..mudah ..dan cepat kut.

kucingorengemok said...

woohoo! berapa sen? ewah, pakai sen-sen, haha :)

naza said...

wah byk giler brg dh rembat!! mmg efisien sungguh!! btw cantik and tergoda..but xde dlm list!!

Wan said...

wani:
bab tuh kita pikir kemudian! hehehe :P

Sabb:
my pleasure! ;)

mama:
so far mmg best guna nih.. mmg mudah, tak sangka leh buat roti sdr!

KoG;
adala beberapa sen2... hehehe :P

Naza:
beli larrr... beli lar.. beli lar.. :P