Tuesday, December 7, 2010

Bicester shopping: sneak preview! :P

Last Tuesday kitorg sompat ke bicester village.. kononnya utk xmas shopping la kan. and that would be our last xmas shopping at bicester, to be exact! hihihi melebih2 lak xmas shopping, padahal bukannya celebrate pon! :P eventhough haritu snow mencurah2 dan sejuk mencucuk2 liang roma, namun tetap tabah harung semua tuh utk xmas shopping!! memang fully motivated! haha adrenaline rush, tak terasa sejuk pon time shopping! hehehe dan bila otw balik tuh baru la terasa freezing gila sampai demam2! hahaha :pp

bertolak dr barking awal pagi, snow tgh turun mencurah2.. 

Dahla train tickets dapat murah giler sbb beli online! harga tiket jauh lagi murah dr harga promo 4 for 2 tuh!! dan paling best sbb org tak ramai pon, mmg syiok jer pilih memilih barang2, takyah nak berebut2 cam selalu.. Owh oklar, malas nak taip panjang2, meh nk buat tayangan sneak preview hasil tangkapan xmas shopping@bicester.. :))

nih jer pon...hehehe :P
;-) :))
dan paling puas hati sbb berjaya beli bags nih.. sempena 15 thn bicester village..

Cath Kidston! 

tetiba terasa kiut dan feminine jer dgn bag nih.. hahaha my first cath kidston bag!  

selain tuh rembat jugak bag funky nih.. bag yg penuh ngan hangers!

and it was designed by Paul Smith!
membeli sambil menderma. 10pounds je pon harga bag2 nih!tp utk every purchase diorg akan dermakan kat Great Ormond St Hospital sbyk 6pounds. so kira 4pounds je lar sebijik bag nih,kira ok lar kan..


hmmm... barang2 lain? lenkali la ek kita tayang.. sbb lom xmas pon lagi kan? tunggu after boxing day la, saya wat tayangan amal longgokan barang2 rembatan!!!  tungguuuu!! hehehe :P

6 comments:

zailamohamad said...

alahai, bestnya shopping!!!

Nana said...

heheheheh beli Bayswater ke???? hehehe!!! nak tengok!!! ala macam you celebrate christmas pun!

ni said...

cantiknya bag hanger tu..nak satu...............

Sue said...

bag cath kidston tu besar mana eh? gbp 4 je? murah2.. bestnye..x nak pg lg ke?kalau x, boleh kirim hihi :P

Sue

naza said...

start la kumpul bag cath kidston..berbaloi...sye mmg gile CK..esp box bag senang nk taruh semua benda including lunch..letak atas lantai pun x kotor sbb oil cloth!!
kt bicester je outlet die..
kalau tak mahai oooii..
(btw dh transfer td..sorry terlupe pulak!!)

Wan said...

zaila:
memang bestt! balik umah baru pening kepala tak best.. heheheh :)

nana:
hehehe!nnti2 la i tayang!! :D

ni:
kan.. tuh yg paling cantik & funky! seb baik berjaya beli!

sue:
nih bag kain biasa, normal size. actually kena byr 10pounds, tp 6pounds will be donated, so kira cam 4pounds la sebijik.. ermm.. rasanya dah tak pergi bicester lagi la, agak jauh dr umah dlm 2jam perjalanan by train, so sorry..

naza:
alaaa.. bg masa delivery pon takpe, tak kisah pon.. thanks anyway. btw saya baru stat kumpul sikit2 brg CK, bebaruni masa pegi tu pon ramai giler org! mrwan dah rimas dah, duk paksa saya shopping cepat2.. nak pilih brg pon tak senang! sabo je lar! hehehe