Wednesday, December 1, 2010

Late November Snow

Semalam london dah snow. sepanjang 3 thn duk sini, thn ni snow paling awal, in november. dah berapa hari duk dlm sub-zero degrees, mmg beku gak lar kalo kuar umah.. cuma kitorg so far lom pernah bukak heater lagi, hebat tak? even mlm pon takpernah bukak heater, sungguhlah save the planet, and save the bills! hahaha bersyukur ngan thermal insulation umah ni yg sungguh bagus.. :D cuma skrgni malas nak kuar umah lak, tersngat la slippery dan sejuk berjalan dlm snow yg dah jd sleet tuh! cam stress je! bak kata my patient, snow nih cantik kalo tgk dr dlm umah/thru tingkap jer, tp bila kuar je, dlm masa 5minit sure menyumpah2 sbb sejuk+licin! hehehe

btw takde photos, sbb takleh nak haplod photos!!!!!!!!! stress giler neh, sbb nya gmbar2 kat blog nih dah cukup quota 1Gigs!!baru tau rupanya blooger bg quota 1G jer!! so how? ada sesapa boleh tlg bg solutions tak? nak kena surf internet cari solutions nih, either stop blogging, or bukak a new blog, or try to link the pics from flickr (pernah tgk ada blog2 yg buat camtuh, tp nih cam malas sbb nak kena bukak acc flickr la pulak!tambahlak sbb tatau camne nak buat!!) or pejam mata, bayar kat blogger utk beli extra storage! iskkk!! ke ada cara lain nk buat??

uwaaa!! help me?!! ada banyaaaaakkkkk sangat2 pics nak uplod nih!! pics kat athens pon lom abis haplod, ada pics kat xmas shopping madness@ox st lagi, pics snow, pics semalam, etc etc...

uwaaa!! tetiba stresss!! :((

4 comments:

Anonymous said...

beli jer. $5 for 20Gb per year. very very very the cheap. dulu lg mahal. 10Gb for $20 per year, skrg for tht price leh dpt 80Gb!!!!! rate baru ni mmg murah gilerrrr...ringgit pon rising north against the greenback, so good time to purchase.

miSs inTerpReted said...

hihi...i pon tak bukak2 lagi heater in an attempt to save in bills. :)

Oyis said...

kat plymouth masih x snow2, cuma temp je around -2C mcm tu.

zailamohamad said...

jange lupa ambik gambar dengan snowman