Wednesday, December 1, 2010

Blogger storage issue?

kini tidaakkk lagii!!! :D

I'm baaacckkkk!!! boleh bermaharaja lela haplod photos dan jugakk haplod video sesuka hati lepasnih! lalalaalalalalalala



yeay!! just upgraded my blogger account to 21GB!! :P




4 comments:

littlehumblelynn said...

m/mana nak upgrade ye?

zailamohamad said...

a'alah, macamana nak upgrade tu ya?? wan silalah ajar;D

Wan said...

actually kena bayar. USD 5 (dlm RM15) utk 20Gb of storage, per year. Gambar2 utk Bloggers/blogspot simpan kat Picasa. So bila beli storage, boleh share guna storage tuh dgn semua product Google yg kita ada (Gmail, Bloggers, Picasa, Google Apps etc). Kira storage tu bkn utk Bloggers jer lah, which is ok lar.

Nak beli mudah jer, gi Picasa, then login guna account Bloggers/Gmail. Kat bwh ada statistic usage, kt sebelah tu ada option utk Upgrade. Click jer, steps dia mudah je. Pilih saiz apa yg kita nak, then buat payment.

Byr pakai kredit kad, easy peasy. Kt mana2 apps Google ada option upgrade storage nih, so senang gak lar nak cari. Happy upgrading u ols!!

jenny said...

may i ask if it's safe to pay to google? because it asked for the last 3 security number of the credit card..takut..