Thursday, December 2, 2010

Sejuk=laparrr!

Sejuk2ni memang tahap kelaparan yg melampau gak lar! arini shj berjaya buat keledek goreng dgn sambal kicap (breakfast), nasik putih singgang daging+ikan bakar+budu+stir fry beansprout and mange trout (lunch), cek mek molek (tea) and bihun sup (dinner). dan nih pon still duk kunyah2 jajan lagi! iskkk teruk betul!! hahaha :P

Owh btw arini duk melepak jer, sbb 2 patients saya cancel appt utk arini+esok ptg sbb tak sanggup nak redah snow dtg klinik! memang yabedabedu gak lar! :) siap dah kuar main snow pg tadi kejap!hehehe cuma esok pagi nk kena attend perio clinic la pulak (as part of my specialist training programme) -siap consultant tu sdr dtg remindkan kat saya smlm, so mmg takleh nak escape lar! kalo tak memang dapat a veryyyy loonggg weekend!!!!


 lunch yg berkonsepkan krismas kat Pret Manger: cray fish sandwiches and hot mocha (gambar hiasan)


4 comments:

littlehumblelynn said...

kat kl xde snow tp hujan tetiap harik..mmg kemaruk lapar memanjang!!tp itu sandwich sgt mengoda!!

Wan said...

yum...yummmm.. sedap tapi tak cukup kenyang! hehehe :)

naza said...

Pret BV ke??hehee..bile mau tunjuk berry?

Wan said...

naza: pret BV lar.. kalo kat skool makan paki! hahahaha berry? lom ke pasar maa! :P