Monday, December 6, 2010

He is now one!

Rasa kejap jer masa berlalu, tup2 si kecik tomeii nih dah setahun!! and we had a blast at his first birthday party on Saturday!
oppsie! hehe
dilla and dadan.
ni lah namanya menyandar kekenyangan! hehehe :p
apapon mmg kenyang sekenyang2nya kat birthday party tuh..semua food sedap dan free flow! menu nasik beriani cater dr stepney green, KFC dr barking, birthday cakes, donuts (wanie's) and akok (mine lar nih, dan mmg agak tak kena ngan konsep international food pd harituh..heheh) dan dilla dgn baik hatinya siap tapau nasik beriani banyak giler lagi, mmg 2 hari tak masak kat umah pekena briani! apapon memang yummieh! hehehe
birthday boy busy checking his new laptop.
and test drive his new ride. :)
ermm.. mmg habisss la mak budak nih, sure kena pow kaw2 punya lepas nih! hehehe :P

2 comments:

Aswani said...

hahaha kesian pulak tgok muka budak tu, tapi mak berjaya dgn vetonya ckp 'xpyh, kat rumah pun byk toys', so kedai £1 pun xsinggah masa otw back! kejam x?! ;p

Wan said...

hahaha ayahnya pon dah termenung panjang tuh! :P