Friday, May 7, 2010

Ayam dan Itik [Huhn und Ente]

Bersiaran dari perantauan.. :P


Susah betul bila duk di negara orang yg tak reti bahasa nih.. :P
dlm ramai2, nak cari sorg yg pandai cakap omputih pon susah!
cakap pon cam ayam ngan itik jer.
so baik kitorg cakap melayu jer kalo camnih! hahahaha :P


[mode pancit tahap gaban]

6 comments:

naza said...

sempat lg tuh berblogging!!haha..

mohdandmeriam said...

slam ja..hehe pergi mana ni sampai bercakap macam ayam n itik ni...

dxoul lacruz said...

pegi austria ekk...kate the hillss are aliveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

miSs inTerpReted said...

eiihh...pi austria...singgahlah vienna!!!

Wan said...

naza:
sempat jer utk sneak preview..hehe bukannya ada apa nak buat pon mlm2.. :P

mama:
tu la.. kat sini semua org ckp german,even kat tourist sites pon takde org ckp english! pening..pening..

dxoul:
yezza! mencari bukit2 yg dikatakan hidup dgn bunyi2an muzik tuh! :P

miss interpreted:
sorry, may be next time la singgah vienna.. short break je ni, dah nak balik pun.. (kena balik cepat2 sebelum volcano buat hal lagi!);-)

ibunoor said...

Salam ziarah...salam kenal...teruskan menulis. Saya follow. Semoga dirahmati selalu di kejauhan.