Monday, May 17, 2010

Makcik Millen dan Pakcik Ted! :P



Yesss! dr Warwick Castle kitorg terus memecut laju menuju ke Bicester Village! Rasa cam tak lengkap kalau ada keta dan dah lalu jalan yg sama tp tak singgah ke Bicester! :P

Memula tuh plan nak survey2 sambil jamu mata jer.. tapi mana leh caya mata saya yg rabun tapi rambang nih.. :P bila tgk barang yg berkenan, mula la nak korek wallet gaks membeli belah!!! isk..isk...isk.. teruk betul la saya nih!! *sila bg nasihat*

Dan seperti biasa 'habuan' utama ialah henbeg! :P eventhough dah bykkkk handbags, dan dah banyakkkkk kaliiiii ckp nak insap, tapi still tak insap2 jugak!! camno nih?? camno nak buek haa?
*ok, lakonan semata2, sbnrnya saya suka jerrr! sapa tak suka kan??!! :P *




bahagia rasa di hati dapat merembat bags yg chantek menawan...

lalalalalalala :P

Lets the pics do the talking! *wink*


Dah lama nak cari bag kaler off white cam ginih..
dan akhirnya dapat jugak kumiliki! pheewiittt!!!

Actually tak plan pon nak beli bag Karen Millen, tp sbb terjumpa yg cantik dan murah, rembat jer lar! :P actually saya plan nak cari sebijik Gucci kat Bicester, tp hampeh bangatsss! mmg totally out! design yg sungguh tak menarik dan kompom tidak mendapat mandat drp inchik hasben! tuh yg beralih arah ke karen millen! :P

ada gaya bag mak datin tak?? :P

dapat additional 40% discounts daripada harga outlet!! Yippee!! :P
Dapat harga murah, so kalau kotor takdela terkilan sangat kan..


Owhh btw..
yg menjadikan saya hepi bukan kepalang,
sebabnya on top of that Karen Millen bag,
saya juga berjaya merembat...



si merah menyala..





DKNY sling bag!
dah lama usha2 sling bag, sbb asyik duk pakai henbeg jer kalu berjalan.. pastuh kalo pakai henbeg time org ramai, mulala kepit ketiak tuh kuat2 takut org ragut! kekekke finally, berjaya gak beli sling bag! my first ever sling bag nih! :P

tatau naper, sejak dua menjak nih taste saya menghala ke kaler merah jer.. sbb rasa nak try something different kununnya.. hasben lak duk komplen sbb bags saya semuanya kaler lebih kurang sama jer... mostly kaler tanah! so tu dia! skali rembat kaler merah terus! :P


okay..so tuh jer lar hasil rembatan saya..

...


....

...

.....


....


....



eh jappp!!


seblom balik, ada org putih cakap kat saya...

translations ke bahasa melayu:
beli bag cecantik, tp wallet hampeh/outt, apa pekdahnya!


dah org putih tuh ckp jugak...

translations: duit yg tak banyak tuh, jgnla duk simpan, sila derma kat pakcik ted! :P






dan utk tidak menghampakan pakcik ted, saya pon dgn ini..


telah berbaik2 ngan pakcik Ted..



dengan..


membeli sebijik wallet Ted Baker!! :P

ia sgt spacious*!!
*sumber inspirasi utk disumbat sepenuhnya ngan matawang kertas suatu hari nanti* :P





...dapatla saya meneruskan perjalanan travel bulan Mei dgn hati yg gumbiraaaaa...
tanpa perasaan gundah gulana...



lallalalalalallalala


7 comments:

Ayu Hashim said...

sukanya kat semu bag2 tu... good choice.. ayu pun xde bag color off white.. asiklah black or brown.. bilalah nak pi london lagiiiiiiiiii.. nak pi jgk BICESTER village tuuuu ..grrrrrrrrr

aritlia said...

i lurve that karen millan bag! nie yg buat rasa nak kumpul duit for boxing day nie.. nak pesan:P

littlehumblelynn said...

tetiba macam suka dgn new DKNY tuh.,....merah mak ngah!!

zailamohamad said...

Wan, apa kata nanti wan buat garage sale (kalau dah tak nak pakai handbag2 ni semua)..tak pon buat biz online jual handbag..sure ramai yang nak beli;D (especially me)

mohdandmeriam said...

salam ja..cantiklah semua handbag tu..wallet pun cantik.. you have a good tastelah..

cikgu_azila said...

hahaha karangan yg menarik :)

Wan said...

ayu:
thanks! samala, ni pun baru nak try2 tukar2 kaler lain... hehehe mai lar londonnnn, esp bicester! ;p

alia:
hehehe sila kumpul duit! me ok jer kalau nak tolong soppingkan pun.. nih last boxing, mmg plan nak pulun habis2an!! :P

lynn:
merah menyalaaa! :P

zaila:
niat di hati mmg nak bukak online biz, tp talent tuh takde! hehehe

mama:
thanks.. errr beli semua tuh dgn bantuan my personal advisor! ;)

cikgu azila:
time kasih, cipgu! cipgu takdop belog ke cipgu? ep3...