Saturday, October 23, 2010

Good luck charm!

Semalam my one of my patient, a very nice English lady gave me a pressie. Actually patient ni dah lama duk ulang alik jumpa saya kat klinik, dah macam2 benda duk godek2 dah.. hehehe last summer she went to Australia to visit her children, tup2 arinih after 5 months, jumpa dia lagi dan dia  bagi pressie!  :D

Alhamdulillah rezeki! :)

She gave me a blue opal with gold and silver plated chain. But most importantly, its the thought that counts! :D apa tak hengat nyer, saya tolong dia wat denture,crowns, bridges etc foc! dahla dentures tuh dia bg short notice, tetiba nak suh siapkan dalam masa seminggu so that dia blh pakai g Oz!! memang kelam kabut gak la siapkan!seb baik berjaya siap + cantik!! hahahha :P
Makcik tuh cakap, put this around my neck, and it will bring me good luck! syirik betul makcik tuh! hahaha apapon, dah org kasi, kita amik je lar kan! hehehe :P

Thanks so much, auntie!! :D

4 comments:

mohdandmeriam said...

salam ja..cantik ya hadiah tu..baguslah makcik orang putih tu ingat jasa ja..

mJ said...

menda free kan...cantik la tu...tetiba i teringat satu drama budak2 kt astro pasal budak ni pakai rantai ni tetiba jd lawa n femes! hehehe

Wan said...

mama:
tu la, terharu gak sesekali dapat unexpected present nih! hehhehe

mJ:
memang pon, benda free semua cantik! :D hehehehe

si chantek izza said...

Huyyyyoooo opal tuuuu.... Sangat femes kot kat oz. Kita je tak mampu nak beli masa kat sana dulu uhuhu