Tuesday, October 26, 2010

Promotional codes and salad

This morning we bought hop-on hop-off bus tickets online for our trip to *tetttt*, and as usual at the check out they asked for any promotional codes for additional discounts. Trying our luck, hubby tried to google for any codes online (hehe), and luckily 1 code popped out, giving us additional 25% off!! woohooo!! we saved 12 pounds today!!! :)) so for those who are looking for any promotional codes for any purchases, u can try ur luck by googling or simply log in to Piggy code!!!  that site will surely be my companion for online shopping after this! hehehe :D
 
Lastnight we had salad for dinner! hahahha canggih tak?? kira canggih la kan utk kami2 yg bertekak melayu nih kan..hehehe :P
Daripada makan acar/ulam timun, kepada makan acar omputeh, yakni salad. salad,tomatoes dan sayur mayur kat sini memang sedap dan fresh, kira memang sesuai sangat2 utk buat salad.bukannya sebab nak diet, tp sbb nak ubah selera.. kalo diet takdenyer bubuh mayo bebanyak camnih.. dahla lubricate kan pulak ngan extra virgin olive oil.. tuh tak amik kira carbo dr potatoes lagi, ngan telur lagi.. hahahha so eventhough makan salad jer for dinner, tup2 alih2 kalori nyer lebih kurang jer kalo makan nasik putih ngan ayam goreng + kicap kipas udang + budu tuh.. ntah2 lebih lagi kot? sila kira, sbb saya malas nak kira. sbb dah makan kan..ehehe :P

So kesimpulannya kitorg makan salad utk dinner nih bukan sebab diet, tp sbb nak try diet mat saleh jer! :P

1 comment:

mohdandmeriam said...

salam ja..mama tenguk nampak sedap je..tambah2 bubuh sayur yg fresh,lagilah sedap kan..sekali sekala ubah selera orang putih best juga..