Friday, October 1, 2010

Tony Roma's: the best place for ribs!! :P

Antara tempat singgahan kami masa balik beraya bebaru ni, Tony Roma's!! selepas 2 thn tak makan (last year balik tak sempat nak singgah, masa tuh bizi ulang alik IJN jer), rasa dia still sama!! still the best place for ribs!!! *salivating*

Kalinih kitorg amik lunch package..

which includes oxtail soup as starter..rasa dia ok lar, sbb nih sup ekor versi omputih kan..hehhehe

walaupun dah dapat free starter, kitorg tetap order menu wajib jugak: kickin' shrimp!!!

nih memang our all time favourites@tony roma's! juicy dan fresh! dahla udang dia besar2! *salivating*

and our main menu: semestinnya la ribs!!! memang dah tak pandang menu lain lagi dah!!! :P



the best ribs in the whole world!!!

Ya Allah, memang sedap giler!!! juicy and succulent ribs!! *drooling*

Seb baik balik sekali sekala je, kalo tak sure gemuk.. no wonder dulu sblm dtg uk mmg gemuk giler2 (mcmla skrgnih kurus kan?hehehe), sbb almost every week g makan tony roma's, pernah sampai tahap tgk signboard kedai nih pon kitorg dah nak term*ntah! hehehe :P

3 comments:

zarin said...

kahkah..sama kes ngan we all, ada one time tu sampai dah tkleh tengok signboard dia sebab dah muak sesangat..heee ni blm mkn lg sejak puasa itu hari

BlisteringBarnacles said...

Ermmm..where's this place? The food looks nice. How's the price?

Wan said...

zarin:
tu la kannn... kadangtuh kalau dah addicted, mmg kitorg pulun betul2! pastu muak! hehehe

BB:
nih kat the curve. actually tony roma nih ada franchise, kat klcc,midvalley pon ada.. ntah2 kat jb pon ada kot? the price.. acceptable la kot, roughly dlm rm50 sorg per meal..