Saturday, October 9, 2010

Wishlist!!!

Saya dalam proses kemaskini wishlist untuk tahun ke 3 nih. Memang penat duk perah otak berpikir nak masukkan apa dlm list tuh.. so far hampir semua wishlist yg dolu2 tuh mmg dah tercapai dah boleh campak dlm Sg Thames pon! :P so sekarangni nak lengkapkan sikit2 lagiiii, dan tambah sikit2 jerrr lagiiiiiiii.. hehehhe :P

Ok, nih list saya yg lama:
So apa lagi yg tinggal ek?? hmmmm cam tak puas hati sbb wishlist tak brapa nak penuh!!hahaha

Ingat nak lengkapkan baking/cooking accessories lak kot.. londoners, mana nak cari baking stuffs ek, other than kat argos? ingat cam nak pulun sopping baking/cooking accessories kat harrods/selfridges nanti.. pastu mebe nak cari vase crystal ker sebijik dua.. dgn set gelas crystal satu set--> tp cam mostly semua utk wine,kaki runcing2 tirus2... susah betul nak cari yg melayu-friendly nih! hehehe

pastu time to get something personal la pulak kot..cam pakaian ker kan.. dan errr.. and that includes more bags perhaps?? :P

Tetiba cam pressure lak, sebab dah tatau nak beli apa this yr!! stress giler sbb dah plan nak berboxing sakan (our last boxing, yeah!!!), tup2 tatau nak beli apa... camno? camno??? mebe its time for me to save up (dan disusuli dgn more travelling la pulak kot ?hehehe)

ideas, pls!!! :D

9 comments:

Pinkwatch said...

buat list beli barang2 baby siap2 ke??kat sana murah2 kan.. buleh beli set lelaki satu set perempuan satu... ;) nnt balik mesia mahal.. :)

Wan said...

erkk.. barang baby? lom ada dlm list,tatau nak letak ke tak.. sbb rasanya better beli barang2 (bakal) mak bapak baby dulu kot? hehehe :P

miSs inTerpReted said...

yeay...thanks for sharing ur list!! sabb pon tgh cari idea nak beli apa.haritu balik mesia i saw dorang tgh promo dc..tapi tak check plak harga.

er..le creuset tu, beli kat mana?? sabb pon target nak beli pinggan mangkuk if murah masa boxing day nanti. oh...and handbag also.

Wan said...

sabb:
u are most welcome! :)
le creuset tu paling murah boleh dapat kat bicester village, kalau nak pinggan mangkuk try ke stoke, tp agak jauh dr london.dan slalunya kalo boxing, mmg kena g awal sbb mmg ramai org (esp melayu) kat stoke tu! ataupon boleh gak ke harrods, kalau time sale kdgtuh pinggan mangkuk diorg lagi murah dr stoke! apapon, kalau jd dtg, better wat itinerary elok2, try to maximise your time, as time is v.precious! hehehe :P

Anonymous said...

Salam..Idea: bedding set? Ke dh kumpul hehe.ape ye brand yg best? Sheridan ok x?

Su

Wan said...

Su,
Thanks!! brilliant idea!!! saya tak sure sgt brand2 beddings yg ok nih... slalu guna ikea punya jer.. tp mmg bagus ideas tuh,boleh masukkan dlm list nih!! :) thanks again!

and thanks for dropping by!! :)

Su said...

All right no prob. Actually dah lama bc blog ni sbb shopping nye pasal hehe tp slalu x smpt tggl komen. Kalau dh start beli beddings, kalau sudi, share tau :) best baca & dpt info & inspiration hihi..

Wan said...

Su,
nnti kalo dah stat beli beddings, saya tempek kat sini.. so far mmg tak pernah beli lagi beddings best2, so mmg nak kena stat mengumpul gak ni kot..hehehe dah dapat greenlite pon!! yippee!! :P hahaha

errkk bab2 sopping tu 'ala kadar' jer.. saja tempek kat sini, sng nak keep track apa benda yg dah dibeli/dibuat spjg duk sini 3 thn.. :D

naza said...

baking stuffs: pegi Robert Dyas or Lakeland..kdg2 TK Maxx yg ade homeware pun jual ok2 gaks..cume Tk Maxx near my house crap..

byknye wish list dh berjaya..me pun tatau nk list ape..mpknye boxing day ni byk for coming baby kot..maknye kene aim satu jek..hehe..