Thursday, October 7, 2010

Pizza

Mlmtd sebab malas masak, kitorg makan pizza. beli kat kedai pakistan jer. halal. so far takde lagi domino/pizza hut halal kat sini.. paki pon paki lar.. layan je lar.. sbb dah kemaruk nak pekena pizza.. balik mesia aritu tak sempat nk makan pizza, so dkt 3-4bulan gak lar tak pekena pizza. hehehe
Actually plan nk beli pizza 12" jer, tp abg paki tuh bg special price (regular kastemer la katakan..hehehe), 15" pizza dia jual GBP7 jer, dahla dapat pilih 5 toppings (normal retail price GBP11).. kira mmg murah gak lar! harga biasa kalau 12" pizza (dgn 3 toppings) kat situ adalah GBP6. tak sesia buat2 ramah ngan abg paki,kiranya mmg rezeki kitorg la dapat special price kot! :D owh ye... kat sini kalo nak beli pizza kat kedai abg paki, kita boleh pilih2 nak letak toppings apa.. dia ada bg range la apa pilihan toppings yg ada, then sukati lar nak letak yg mana..
The pizza was HUGE ok!! first time kitorg beli 15" pizza nih, mmg terkejut gak la bila tgk pizza nih! bigger than large size pizza@pizza hut!! memang sedap!! ni pon saya sukahati jer pilih toppings: chinese chicken, spicy beef, mushrooms, green peppers and prawns..apapon siap tak habis lagi, sebab besar gilos.. bolehla simpan breakfast utk esok la pulak?! hehehe
freshly baked pizza for u. enjoyy!! weee!! :P
So layan gambar piza je lar entry kali nih ek... hehehehe [takde modal+malas nak taip panjang2] :P

3 comments:

littlehumblelynn said...

smp ke sudah x abis kalo lynn yg order tuh,,besar bagak!!

mohdandmeriam said...

salam ja..wow mewahnya topping..kalau gi pizza hut kat KK malas nak cerita,topping dan cheesenya sikit bebenor..hehe puas hati dan berbaloi kan..

zailamohamad said...

nipisnya pizza dia tapi dia punya toppingss ya ampuuuun, nampak so so yummyyyyy..seb baik i tak terliur, kalau x jenuh nak ke UK;)